Alida Lucia Wolters en Muriël Courtin van Berim, specialist in persoonlijke ontwikkeling.
Specialist in persoonlijke ontwikkeling

Geen talent te verliezen. Let's go!

Berim betekent Let's go. Wij zijn specialist in persoonlijke ontwikkeling en zijn er om jou als professional de beste versie van jezelf te laten worden. Met 'let's go' nodigen we je uit om onder begeleiding van ons op reis te gaan. Je comfortzone te verlaten, grenzen te verleggen of juist terug te gaan naar de kern. We dagen je uit om na te denken welke essentiële zaken je nodig hebt op jouw reis. We zorgen ervoor dat je rugzak gedurende de reis gevuld wordt. Dit doen we door middel van coaching, de ACT®-meting, (online)training, blogs, video's en e-books. Daarnaast verbinden we gelijkgestemde professionals in onze Berim Community. Het resultaat is dat je herontdekt wie je bent. Maar het allerbelangrijkste: Je kiest voor jezelf! 

Onze missie: geen talent te verliezen!  Let's go!

Alida Lucia Wolters als eigenaar van Berim tijdens een training

Eigenaren van Berim

De grootste passie van Alida Lucia Wolters is reizen. Tijdens haar reizen voerde ze veel gesprekken met ambitieuze medereizigers over de zoektocht naar de ware ik, talenten, valkuilen en passie. Over ‘het anders willen doen maar toch weer op hetzelfde uitkomen’. En het feit dat in de Nederlandse maatschappij weinig ruimte is voor maatmerk, voor langdurige persoonlijke begeleiding en voor een eigen zoektocht die afwijkt van de gebaande paden. Veel cursussen, trainingen en coaching zijn statisch en gericht op kleine onderdelen van het geheel. Dat moest anders. Bij terugkomst in Nederland is Berim opgericht, gedreven vanuit passie met kwaliteit als leidraad.  Als ervaren coach, trainer én psycholoog in opleiding vertaalt Alida Lucia - specialist in persoonlijke ontwikkeling - op een creatieve manier jouw vraag naar een concreet plan. Met haar sociale en analytische inslag brengt ze mensen bewust en onbewust naar een hoger plan. Het is haar missie ervoor te zorgen dat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen.

In 2016 kwam Muriël Courtin naar Australië om samen met Alida Lucia een maand back to basic te kamperen in de outback. Tijdens de duizenden kilometers in de auto en de avonden onder de adembenemende sterrenhemel – met een goed glas wijn en chocolade – was de missie van Alida Lucia een continu gespreksonderwerp. Het was dan ook geen verrassing dat Muriël zich aansloot bij Berim. Als enthousiaste verbinder pur sang heeft Muriël een enorme passie voor de thema’s werkplezier, de juiste medewerker op de juiste plek en het voorkomen van verzuim. Als ervaren (verzuim) coach en strategisch adviseur heeft ze oog voor kwaliteit en is ze als geen ander in staat de verschillende belangen in teams en organisaties te zien en deze om te buigen naar een duurzaam resultaat. Haar missie is om zoveel mogelijk mensen te verbinden, altijd met een vleugje humor.

Mirthe Jonker een klant van Berim geeft een review op de dienstverlening van Berim.
"Ik heb het ACT-traject als fris en vernieuwend ervaren. Door gebruik te maken van beelden had ik het gevoel dat je de test niet onbewust kunt beïnvloeden. En dat bleek. Spijker op z’n kop. Een heel duidelijk beeld van werk en privé ‘zijn’ en de verbinding daartussen. Berim heeft mij geholpen het beeld helder te krijgen en dat in perspectief te zetten op een warme manier met veel ruimte. Het is heel leuk om af en toe even terug te grijpen naar de meting en daar weer een nieuw stukje inzicht uit te halen. Top traject door top vrouwen."
Mirthe Jonker | Stichting MEE
Berim levert 100 % maatwerk op het gebied van persoonlijke ontwikkeling

100% Maatwerk

Samen kijken we wat je nodig hebt. Hier passen we het traject volledig op aan.
Alle interventie van Berim op het gebied van persoonlijke ontwikkeling kun je mixen en matchen

Mix & Match 

Onze interventies zijn modulair opgebouwd, hierdoor kunnen we optimaal afstemmen op je wensen.
Berim beschikt over een online community over persoonlijke ontwikkeling

Online community

Niets is fijner om met samen met andere professionals te sparren, te inspireren en te delen.
Berim biedt een mix van online en één op één interventies.

Blended Learning

Een mix van verschillende manieren van ontwikkeling zorgt ervoor dat jij in de 'lead' bent.

Berim is 100% persoonlijk in de begeleiding van persoonlijke ontwikkeling

100% Persoonlijk

Persoonlijk contact is wat ons betreft de basis voor creëren van groei en ontwikkeling.
Berim begeleidt, als specialist in persoonlijke ontwikkeling, vanuit een evidence based handelswijze.

Vanuit de wetenschap

Evidence based vinden wij erg belangrijk. Wij zullen dus nooit 'zomaar' een interventie inzetten.

Meer weten?

Next Level Programma

Als specialist in persoonlijke ontwikkeling hebben wij een uniek programma ontwikkeld, 100% op maat!

ACT®-meting

Wil jij jezelf écht goed leren kennen? Kies dan voor de ACT®-meting. In 12 minuten je talenten in beeld.

Coaching

Een abonnement nemen op coaching? Ja, dat kan bij Berim! Kies het aantal coachingsminuten dat bij jou past.
arrow_drop_up arrow_drop_down