Prijzen ACT®-meting

ACT®-meting Premium

€ 445,-
  • Online ACT®-meting
  • Uitgebreide rapportage
  • Persoonlijke uitleessessie van 1,5 uur
  • Online training 'aan de slag met je meting'
  • Toegang tot de besloten community

ACT®-meting Basic

€ 290,-
  • Online ACT®-meting
  • Uitgebreide rapportage
Persoonlijke uitleessessie ACT-meting

Persoonlijke uitleessessie

Na je ACT®-meting ontvang je de uitkomsten van je meting in een rapportage, maar er is nog zoveel meer uit je meting te halen. In de persoonlijke uitleessessie bespreken we onder andere, de gedragspatronen en strategieën die je vanaf je jeugd hebt ontwikkeld, de wijze waarop je huidige gedrag je talenten beïnvloedt, je valkuilen, waar je je ontwikkeling kunt starten en hoe je een eerste stap tot verandering kunt zetten. Een erg waardevolle sessie!
Online training 'aan de slag met je ACT-meting' van Berim

Online training

De ACT®-meting en de uitleessessie zijn een mooie start om inzicht te verkrijgen, maar daarna start het pas. Je wilt aan de slag met de verkregen inzichten. Maar hoe doe je dat? Waar begin je? Welke stappen zet je? Onze online training 'aan de slag met je ACT®-meting' reikt je kant en klare stappen én verdere verdieping aan.
Besloten community van Berim waarin je informatie kunt uitwisselen over de ACT-meting

Besloten community

In onze besloten community kun je makkelijk en veilig contact onderhouden met andere professionals die de ACT®-meting hebben gedaan en tegen dezelfde problemen aanlopen in het dagelijks leven. Onze community is een plek waar je met elkaar kunt sparren, informatie uitwisselen en elkaar naar een hoger niveau kunt tillen. Natuurlijk zijn wij zelf ook actief, waardoor je je al je vragen gemakkelijk bij ons kwijt kunt.
arrow_drop_up arrow_drop_down